Lösningar ventilerad kallvind med shingel och fast underlag

Shingel och fast underlag

Rekommenderade lösningar med grönt ljus.

MATAKI MB 380

Den bästa underlagsduken (AMA Hus JSC.61) vi har och som är en vidareutveckling av den traditionella underlagspappen. MB 380 är lättare och har större format med klisterkanter vilket gör den kostnadseffektiv och ergonomisk, vidare är den Bastagodkänd och har lång garantitid som säkerställer ett långvarigt vattentätt tak. För den här produkten erbjuder vi 30 års garanti.

Läs mer om MB380

Bra lösningar under särskilda förutsättningar med gult  ljus.

MATAKI MB 315

Vår enklare underlagsduk vilken är en vattenavledande underlagstäckning som svarar till AMA Hus JSC.61 på detta produktområde.  Den låga vikten och stora formatet gör att den täcker snabbt in stora takytor. För den här produkten erbjuder vi 20 års produktgaranti.

Läs mer om MB315

MATAKI MB 369

Vår slitstarkaste produkt använd den om taket kommer att utsättas för stort slitage eller ska monteras vid kall väderlek. (AMA Hus JSC.1). För den här produkten erbjuder vi 20 års produktgaranti.

Läs mer om MB369

MATAKI MB 350

Vår traditionella underlagspapp (AMA Hus JSC.1) som är robust och skyddar taket under byggtiden och förhindrar kondens och smältvatten att skada byggnaden under brukstiden. För den här produkten erbjuder vi 20 års produktgaranti.

Läs mer om MB350