Utbildning

Så fungerar taket!

Ett tak utsätts för en mängd svåra belastningar; regn, snö, solstrålning, vind, mm. Dessa påfrestningar varierar från plats till plats, och som husägare kan du ha speciella förväntningar på vad taket skall klara, och speciella förutsättningar för vad som kan göras. Därför är varje tak unikt och det går inte att helt allmänt säga vilken lösning som är ”bäst”. Antingen du skall till att bygga nytt eller du ska renovera ett äldre hus, är det därför viktigt att du själv känner till hur tak fungerar så att du kan avgöra vilka konstruktioner och material som är lämpliga i just ditt fall.

Gå till Mataki Solution Tak

Utbildningsanmälan

Det är mycket att tänka på när man ska lägga om sitt tak. Vi på Mataki har mer än 100 års erfarenhet av just detta och idag pratar vi om att takpappen i sig har livslängder på mellan 30-40 år. Det är självklart under förutsättning att materialet är av rätt kvalitet och riktigt installerat! Vi utbildar kontinuerligt Matakis auktoriserade takentreprenörer och Matakis samtliga montörer, men också proffsbyggare som använder Matakis produkter.

Du som proffsbyggare kan anmäla dig och ditt företag här nedan för utbildning. Våra säljrepresentanter kommer, i samarbete med butiken du handlar ifrån, att ta kontakt med dig och boka utbildningstillfälle.

Välkommen att boka utbildning – missa inte chansen att kunna erbjuda dina kunder marknadens mest omfattande garantier.