MATAKI FÖRSTÄRKER TEAMET MED EN

TAKTEKNIKER

– SYD/VÄSTRA/MELLAN SVERIGE


Mataki är inne i en expansiv fas och förstärker nu sin organisation med en Tak­tekniker. Dina insatser riktar sig dels mot våra auktoriserade takentreprenörer med montören i fokus, där du tar ett övergripande tekniskt ansvar inom ditt distrikt, och dels mot föreskrivande konsulter och fastighets­ägare. Du arbetar samtidigt med strategisk försäljning inom ditt distrikt där du bygger starka relationer med nya och befintliga takentreprenörer. Du bidrar med tekniska lösningar och kan både praktiskt och teoretiskt leda och hjälpa montörerna ute på taken. I dina arbetsuppgifter ingår också att stötta och hjälpa före­skrivande konsulter, fastighetsägare och byggentreprenörer. Du arbetar utifrån tydliga och utmanande mål som går i linje med Matakis övergripande strategi, affärsmål och marknadsplan. Vi erbjuder dig en spännande tjänst med bredd i ansvar och variation, tillhörande ett mindre team i en framgångsrik koncern. 

Det förutsätts att du har erfarenhet av försäljning och affärsrelationer. Vi ser gärna att du har tekniska egenskaper och erfarenhet inom takpappsbranschen. Du har hög social kompetens samtidigt som du är serviceminded. Du trivs med att vara på resande fot med generellt 1 kontorsdag/vecka. Du gillar att arbeta med människor och har ett pedagogiskt arbetssätt. För att passa i rollen krävs också att du är en person med bra samarbetsförmåga och att du trivs i ett öppet och prestigelöst arbetsklimat. 
 
Arbetsområdet är södra, västra och delar av mellersta Sverige, vilket kräver stor vilja och möjlighet att resa i tjänsten. Minst B-körkort erfordras, övernattningar förekommer. 
 
För mer information kontakta Jonas Haglund 070-262 89 38. För till­sättande av denna tjänst tillämpar vi löpande rekrytering och vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Välkommen med din ansökan till: jonas.haglund@mataki.com