Tävling

Vinn en övernattning för två på Nordic Choice Hotels!

Nu har du chansen att vinna en övernattning för två på Nordic Choice Hotels. Njut av en helg med shopping, upplevelser, skön sömn och god frukost. Allt du behöver göra är att svara på tre frågor.

För att vara med och tävla ska du svara på tre frågor. Klicka dig runt på vår hemsida så finner du svaren. Fyll i formuläret senast 19/10. Vi drar fem vinnare som meddelas per e-post.

Lycka Till!

Tävlingsvillkor:

Vinnaren dras slumpmässigt från inlämnade bidrag. Anställda vid Mataki samt deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlande måste vara över 18 år. För att delta måste du skicka in rätt svar på de tre tävlingsfrågorna. Svaren finns på hemsidan mataki.se. Vinnarna dras den 19/10 och meddelas per e-post. I vinsten ingår en övernattning för två i dubbelrum på Nordic Choice Hotels. Enbart helger. Resa betalas av vinnaren själv.

  • Dina Uppgifter

    För att vi skall möjligt kunna kontakta dig behöver du fylla i dina person och kontaktuppgifter nedan. Givetvis tar vi din integritet på störts allvar och din data delas inte med annan part.
  • Vinnare meddelas per e-post, var god kontrollera noga att du angett rätt e-postadress.