Mataki takteknik

På våra tekniksidor har vi samlat all vår mångåriga kunskap om tätskikt och takkonstruktion med lösningar och metoder för att få till ett tätt och långsiktigt hållbart tak, rekommenderade konstruktionslösningar och ritningsmaterial. Ett komplett uppslagsverk med andra ord, för dig som arbetar med tak- och bjälklagskonstruktion och tätskiktslösningar för att skydda dessa.

Den svenska modellen

Som Sveriges ledande producent av takprodukter tar vi ansvar och visar vägen inom tak och konstruktion. Vi bjuder på vår samlade kunskap för att göra det enklare för dig i ditt dagliga arbete. Den svenska modellen är vår satsning att arbeta med våra fem viktigaste områden, Systemlösningar, Garantier, Hållbarhet, Svenskt regelverk och Utbildning. Läs mer om den svenska modellen

Systemlösningar, vi tillhandahåller ritningsmaterial och dokumentation kring våra system och lösningar i form av projekteringsvägledningar, ritningsmaterial, BIM-modeller och rekommenderade konstruktionsmaterial, enkelt och lättåtkomligt på våra tekniksidor. På våra projekteringssidor kan du läsa allt om Byggprocessens 5 faser.