Solpaneler

Solpaneler

Infästningssystem för solpaneler

Effektiv infästning av solpaneler på låglutande bitumentak.

Med vår expertis och erfarenhet erbjuder vi ett infästningssystem för solpaneler på bitumenbaserade tak som inte bara är enkelt att installera, utan också säkerställer långvarig prestanda och pålitlighet för din solcellsanläggning.   

 

 

 1. Snabb installation: Vårt system är utformat för att installeras snabbt och effektivt, vilket sparar både tid och arbetskraft.
   

 2. Kostnadseffektivt: Med vårt kostnadseffektiva system kan du maximera din investering och få ut mesta möjliga av din solelsanläggning.
   

 3. Storpack för enkelt inköp: Vi erbjuder storpack med 50 till 100 enheter per förpackning för att förenkla och effektivisera dina inköp.
   

 4. Sortiment: Vårt sortiment består av noga utvalda artiklar, vilket gör det enklare att välja och använda rätt produkter för din installation.
   

 5. Minsta tätskiktslappen: Med den minsta tätskiktslappen på marknaden (670x670mm) garanterar vi minimalt avfall och maximal tätskiktseffektivitet.
   

 6. Pallförpackning: Tätskiktslappar levereras om 50 enheter per pall för att underlätta hantering och logistik.
   

 7. Tätskiktsgarantier: Vårt system uppfyller standarden från Tätskiktsgarantier och ger dig trygghet och förtroende för din installation.
   

 8. Systemtestad: Alla våra produkter är testade och beprövade, inklusive infästningsplattan och tätskiktet, för att säkerställa högsta kvalitet.
   

 9. Exklusivt för solpaneler: Vårt system är specialdesignat och endast avsett för användning med solpaneler, vilket ger optimal prestanda och hållbarhet för din anläggning.

Läs mer på våra tekniksidor, här hittar du projekteringsunderlag för infästningar av solpaneler mm. 

 

Solpaneler_plupp.jpg

Systemöversikt Nordic Waterproofing Solar

 1. Tätskiktsmatta Mataki UnoTech FR (1-Lag) alt. DuoTech (2-Lag)
 2. Intäckningskrage Solar IK50 av YEP 3500 500x500 mm
 3. Infästningsplatta Solar IP360 mekaniskt förankrad i underlaget
 4. Kabelgenomföring med perforerad fläns
 5. Lapp av tätskikt Solar TL67 0,67x0,67 m 

Kontakta oss

Jonas Haglund
Jonas Haglund
Projekttekniker